luni, 2 septembrie 2013

Eliza la 9 luni si jumatate

Cat de mult regret ca nu ma pot tine asa cum mi-as dori de aceste notite..
Eliza mea creste si imi doresc doar sa fie mereu asa..stiu ca in curand voi pierde controlul asupra ei si nu ma va mai cauta cu ochisorii ei frumosi mereu, de teama sa nu ma indepartez de ea.
Toate le stie, pe toate le intelege, iar determinarea cu care isi duce la indeplinire ceea ce-si pune in cap ma face sa o mananc, nu alta.
Merge in 4 labe prin toata casa si se tine dupa mine ca un catelus scump. Daca depasesc un prag si merg in alta camera, se opreste si baga doar capul, sa vada incotro am luat-o, sa nu cumva sa faca vreun efort in van si sa mearga spre o camera in care nu sunt.
Are 5 dintisori din care scrasneste cu o sete ;)),doar de dragul de a ma enerva.
II creste parul pe zi ce trece si ma tot gandesc sa i-l tai macar putin, cat sa nu o mai supere si s-i vina in ochi.
Tine orice in manute inca de multa vreme, iar mai nou, mesele noastre se desfasoara cu scandal, intrucat nu vrea mancarea ei, ci mancarea noastra, in manutele ei.
Roade tot ce prinde, de la papuci la etichete iar locul ei preferat este locul in care tin gunoiul. Azi am prins-o cu pampersul murdar abia aruncat la gunoi in mana. Il furase si fugea fericita si satisfacuta, gandindu-se ca nu o voi prinde.
Prima ei pozna a facut-o pe la 7 luni, in fuga ei cu premergatorul mi-a agatat o orhidee din cosulet si nici dupa ce a trantit-o de pamant nu ii dadea drumul. Iata ca ieri s-a repetat evenimentul. Era in brate la tati si a dat cu piciorul, doar doar o ajunge la ea. A ajuns si a facut o mizerie de era sa-i scot afara: pe tati ca e neatent si pe ea ca e uracioasa;)
In ultima vreme avem si scandal la somn, a prins gustul de nani in pat la noi si doar n-o sa stea singura de buna voie. Asa ca da-i scandal. Cand sunt doar eu acasa, stie ca nu o scoate la capat cu mine, asa ca se calmeaza rapid si isi vede de treaba ei. Cand e tati cel milos, o ia in brate si mi-o aduce in pat la noi, iar fericita e mai mult decat satisfacuta ca i-a iesit joculetul asa ca da-i distractie si rasete si veselie cat cuprinde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu