marți, 6 august 2013

Eliza mea creste

CE MAI TRECE TIMPUL!
Acum un an eram cea mai stresata viitoare mamica din lume, cu o mie de ganduri, majoritatea nespuse..iar acum fetita mult dorita e pe cale sa implineasca 9 lunite.
E cel mai vesel si placut copil din lume si ne iubeste cum doar ea stie, prin privirea care ne urmareste iscoditor oriunde am merge, prin palavragelile ei care ne aduc inevitabil la ea, cu drag si o admiratie greu de inteles pentru mine pana acum.
La 8 luni si o saptamana ne-am pornit cu ea si cu fratiorul ei la mare.
In aceeasi noapte burtica ei a luat-o razna, iar temperatura fluctuanta nu ne-a incurajat deloc in tot acest timp.
Am avut asadar un concediu 'minunat'!!!
Doua saptamani am tinut-o intr-o 'veselie', credeam ca o sa folosim toti pampersii din  lume pana o vedem la fel ca inainte.
A slabit putintel, insa doctorita adusa sa o vada la intoarcerea de la mare-care ne-a pricopsit si cu o raceala de la aerul conditionat a  spus ca e in regula si avem 4 dintisori pe drum.
Iata ca pe 4 august, deci la aproape 9 luni am vazut un coltisor de incisiv si inca un coltisor in lateral.
Pe 5 august=ieri= insa ne-a uimit de-a binelea, am surprins-o ridicandu-se initial in 4 labe si pornind in explorari, pentru ca in nici jumatate de ora sa o gasesc-pusa fiind in patut in fundulet- ridicata in sprijin de o singura manutza, cu picioarele departate si tremurand asa de comic incat imi venea sa o mananc.
Se deplasa taras de multisor si draga-mi mai era vazand cata forta si determinare punea in efortul de a ajunge la o jucarie de-a fratiorului ei, la un papuc de casa uitat prea aproape de ea;)) Ieri m-a topit, pe romaneste, desi asteptam inconstient acest moment.
Azi insa , fapt ce m-a determinat sa si scriu de fapt, am mai descoperit doi dintisori, iesiti miseleste in partea de jos. Si noi o verificam de 1000 de ori pe zi in partea de sus.
Mititica, numai ea stie ce durere a avut in aceste zile. Sper ca pentru o vreme sa ne luam grija lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu