joi, 28 iunie 2012

JOI- 28 IUNIE 2012 - 18 SAPTAMANI

De aproape 2 saptamani am tot asteptat...si asteptaaat si asteptaaat...sa dau cea mai tare veste din lume. Bine..asta in caz de se pastreaza varianta si nu se schimba intre timp, ca tot buna va fi pana la urma.;))
Pe 16 iunie am fost la medic, dupa cum am mai spus si ni s-a confirmat faptul ca avem un bebe sanatos si pe deasupra, FETITA!
Sooo, it's a GIRL- I cant't believe it!!!!!
Mi-a fost si teama sa ma bucur, sa nu atrag ghinionul,offf..De ce? Pentru ca tot atunci mi s-a recoltat sange pentru Triplu Test si stiam ca ma asteapta 10 zile de neliniste pana aflu rezultatul..
Ziua a 10-a a fost marti, pe 26, cand am zis ca imi pierd mintile la munca pana s-a facut ora 15, cand stiam ca in sfarsit pot gasi pe cineva la cabinet sa imi citeasca rezultatul. Sun la asistenta, era libera femeia, m-a rugat sa revin a doua zi, dar sa stau linistita ca a avut pe mana rezultatele si de numele meu nu isi aminteste sa fi auzit ceva rau;((
 I-am zis ca o iau razna inca o zi si ca prefer sa o deranjez pe doamna doctor pana aflu ceva concret..Bine zis...ca de facut, mai greu...
Sun o data, nu raspunde nimeni, mai sun o data, nici atat..A treia oara mi se spune sa zic repede ce problema am, ca nu este timp. Mi se spune sa revin in cateva minute, ca atunci se afla intr-o consultatie.
UUUU..amtrecut prin toate starile posibile si imposibile, l-am stresat pe al meu sot in asa hal incat a inceput sa sune si el.
Undeva pe la ora 18 mi se raspunde in final...ca sa aflu ca de fapt rezultatul meu nu a ajuns de la laborator si nu mi se poate da un raspuns...Offf...si trebuiau sa treaca 3 ore de chin ca sa aflu acest lucru????Nu mai stiam ce sa cred, mi-am facut deja o mie de scenarii, primul pe lista fiind cel in care mi se ascunde adevarul si se trage de timp sa fie siguri de vestea pe care o vor da..
Mi se spune pana la urma sa revin cel mai sigur vineri si vorbim atunci.
Inca trei zile in mintea mea deja era astronomic de mult timp in plus de asteptare, asa ca ieri am facut rost de nr de telefon direct de la laborator si am cerut sa mi se trimita pe e-mail rezultatul. In 10 minute l-am si primit, m-am si linistit, E OK!!!!!
Doamne ajuta, multumesc Tie ca e totul in regula!
Promit solemn ca ma voi controla de acum inainte, sa nu ma mai panichez asa....nici macar al meu sot nu stie prin ce am trecut eu o zi si o noapte..m-ar fi certat si nu m-ar fi inteles, insa a fost ceva involuntar si frica a fost mai puternica decat mine..


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu