sâmbătă, 26 mai 2012

13 saptamani si 2 zile

Neatza...nu am mai scris, de ce? Pentru ca burtica mea tot a crescut si am intrat putin in priza: de sambata pana    marti cantarul a ajuns sa imi arate cu un kg in plus..Nu mi s-a parut ok,mai ales stiind ca in primele luni nici nu ar trebui sa apara schimbari in ceea ce priveste greutatea.
In prima sarcina, pentru ca nu am fost supravegheata de la inceput de un medic caruia sa ii pese de acest aspect, am ajuns sa 'pun' pe mine 22 de kg. Este imens de mult, tinand cont ca se recomanda ca maximul, maximului sa fie de 15 kg. Si asa am ajuns de la 47 de kg sa ating 69, la o inaltime de 1.55m.
Tocmai din acest motiv imi doresc sa nu se mai repete acelasi greseli si sa ma mentin in limite normale, pe cat posibil...
Mi s-a recomandat deja sa consum mai putina sare si mai multe lichide.Cu sarea e mai greu,pentru ca imi place sa o folosesc in exces;))),cu lichidele mai usor,pentru ca incep deja sa ma obisnuiesc si imi cere si organismul.
Asadar ma aflu acum la aproximativ 53 de kg( am pornit de la 50kg), variind cu cateva sute de grame greutatea in functie de cantitatea de lichide consumata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu