sâmbătă, 21 aprilie 2012

Un nou inceput..



In corpul meu creste un bob de mazare miiic,miiic de tot..ne da emotii si ne tine cu sufletul la gura in asa fel incat tot ce putem face e sa ne rugam sa creasca mare si sa treaca peste orice obstacol..

Nu stiu cata rabdare voi avea sa scriu tot ce mi-as dori, insa tot ce stiu e ca acest mic suflet este o minune de la Dumnezeu si stiu in adancul sufletului meu ca il va proteja pana la capatul drumului la care am pornit ;)
De retinut:
UM: 22 febr 2012
OV: 7 martie
Pe scurt si fara detalii, intr-o vineri, in data de 23 martie am avut confirmarea ca vom avea un alt bebe, cand in urma cu doar 2 zile avusesem un rezultat negativ..Povestea e lunga. Ideea e ca am avut o presimtire;)),stiam ca e deja acolo, cand pusa in situatia de a lua tratament antibiotic si mai apoi de a face o radiografie, am refuzat complet, indiferent de consecinte.

Am sunat medicul si am facut o programare, intrucat eram racita rau si eram tare infricosata de acest lucru.Pe  1 aprilie nu s-a vazut decat saculetul embrionar.Aveam 5 saptamani si 4zile.
Am fost chemata iarasi la consultatie  pe 7 aprilie,sambata,adica dupa fix 6 zile..Nu vreau sa imi amintesc ce greu au trecut..nu stiam daca sa mai merg sau nu.As fi vrut sa mai astept,sa nu primesc iar un raspuns negativ.

Astfel,la 6 saptamani si 3 zile am facut cunostinta cu bebelusul.Mic de tot,s-a vazut greu, dar s-a vazut..Ce bucurie..

Astazi , 21 aprilie, am fost din nou. 8 saptamani si 3 zile avem, am avut privilegiul sa ii auzim inimioara, sa aflam ca se incadreaza in limitele normale, cu toata raceala mea care dureaza de la inceputul sarcinii.

Vom avea un luptator!!!Neaparat!

Dumnezeu ne iubeste!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu